Set

Go
Je wilt een softwarebedrijf starten maar hebt nog geen plan

Je bent al een stap verder dan de Ready fase. Je eigen softwarebedrijf is absoluut voor jou de volgende stap en je bent er klaar voor. Je hebt de skills in huis om goede software te schrijven maar mist een team om je heen om het juiste product te bedenken en naar de markt te brengen. Hoe ga je om met onbekende risico’s, gemis aan financiële middelen of gebrek aan kennis hoe dit goed op te zetten.


Ben jij die ondernemende software-expert met bewezen kennis en ervaring op het gebied van Microsoft .Net software en ben je klaar om de stap naar een eigen bedrijf te maken? Dan gaan wij jou misschien wel helpen een succesvolle onderneming op te starten!


Het project Seesharp is een initiatief van Tools4ever, een internationaal softwarebedrijf, actief in 5 landen met het hoofdkantoor in Nederland. Tools4ever heeft de kennis en middelen ruim voor handen die jij mist bij het zetten van die volgende stap: je eigen softwarebedrijf. We kunnen je uitstekend helpen bij het verkrijgen van startkapitaal, het toetsen van potentie van je product in de markt, de promotie en verkoop en de administratie. Ook hebben we voldoende software-experts in huis waarmee je kunt sparren over de technische invulling van je ideeën. We hebben opdrachten op de plank liggen, maar staan ook open voor je eigen ideeën. Zo geven we ondernemende software engineers een goede start en zorgen we dat ze zich kunnen focussen op het ontwikkelen van deze ideeën.


Gedurende de Set fase kun je bij ons tijdelijk meewerken aan onze internationaal erkende Identity Managementoplossingen, terwijl we samen met jou je ideeën uitwerken en toetsten in de markt. We bereiden je voor op de te nemen stappen naar een zelfstandig softwarebedrijf. Een unieke kans om nu echt die grote stap te gaan maken zonder de risico’s.


Ontmoet ons en kom meer te weten of het project Seesharp.

Tjeerd Seinen

Neem vrijblijvend deel in een van onze aankomende informatiesessies onder het genot van een pizza.

Ja