Ready

Set

Go
Je wilt een softwarebedrijf starten maar twijfelt nog

Je herkent het vast wel. Op dit moment ontwikkel je goede software voor je huidige werkgever, al dan niet in loondienst, maar er kriebelt iets. Je denkt eraan om zelf een goed product in de markt te zetten. Een eigen softwarebedrijf opzetten klinkt als een ideaalplaatje, maar de stap naar een bedrijf met meerdere mensen en een echt product vind je meestal te groot. Dit komt door veelal door de onbekende risico’s, gemis aan financiële middelen of gebrek aan kennis hoe dit goed op te zetten. Waar vind je de tijd om een goed idee te bedenken? En hoe ga je daarna aan de slag?


Door de week kom je er eigenlijk niet aan toe. Je maakt al lange dagen en in combinatie met tijd voor je vrienden, familie, hobby’s en sport lukt het je niet om je droom te verwezenlijken. Eigenlijk zou het ideaal zijn als je minder zou kunnen gaan werken om je ideeën uit te werken, maar dat heeft dan ook weer direct consequenties voor je inkomen.


Ben jij die ondernemende software-expert met bewezen kennis en ervaring op het gebied van Microsoft .Net software? Dan gaan wij jou misschien wel helpen een succesvolle onderneming op te starten!


Het project Seesharp is een initiatief van Tools4ever, een internationaal softwarebedrijf, actief in 5 landen met het hoofdkantoor in Nederland. Tools4ever heeft de kennis en middelen ruim voor handen die jij mist bij het zetten van die volgende stap: je eigen softwarebedrijf. We kunnen je uitstekend helpen bij het verkrijgen van startkapitaal, het toetsen van potentie van je product in de markt, de promotie en verkoop en de administratie. Ook hebben we voldoende software-experts in huis waarmee je kunt sparren over de technische invulling van je ideeën. We hebben opdrachten op de plank liggen, maar staan ook open voor je eigen ideeën. Zo geven we ondernemende software engineers een goede start en zorgen we dat ze zich kunnen focussen op het ontwikkelen van deze ideeën.


Gedurende de Ready fase kun je bij ons meewerken aan onze internationaal erkende Identity Managementoplossingen, terwijl je voorbereid wordt op de te nemen stappen naar een zelfstandig bedrijf. Een unieke kans om nu echt die grote stap te gaan maken zonder de risico’s.


Ontmoet ons en kom meer te weten of het project Seesharp.

Tjeerd Seinen

Neem vrijblijvend deel in een van onze aankomende informatiesessies onder het genot van een pizza.

Ja