Set

Go
Je wilt een softwarebedrijf starten en hebt al een concreet plan

Je bent klaar voor je eigen softwarebedrijf, want je beschikt over een product en een businessplan. Hiermee ben je een stap verder dan de Set fase. Je mist nu alleen nog een team om je heen om het product naar de markt te brengen. Hoe ga je om met onbekende risico’s, gemis aan financiële middelen of gebrek aan kennis hoe een eigen bedrijf op te zetten.


Ben jij die ondernemende software-expert met bewezen kennis en ervaring op het gebied van Microsoft .Net software en ben je klaar om de stap naar een eigen bedrijf te maken? Dan gaan wij jou misschien wel helpen een succesvolle onderneming op te starten!


Het project Seesharp is een initiatief van Tools4ever, een internationaal softwarebedrijf, actief in 5 landen met het hoofdkantoor in Nederland. Tools4ever heeft de kennis en middelen ruim voor handen die jij mist bij het zetten van die volgende stap: je eigen softwarebedrijf. We kunnen je uitstekend helpen bij het verkrijgen van startkapitaal, het toetsen van potentie van je product in de markt, de promotie en verkoop en de administratie. Ook hebben we voldoende software-experts in huis waarmee je kunt sparren over de technische invulling van je ideeën. We hebben opdrachten op de plank liggen, maar staan ook open voor je eigen ideeën. Zo geven we ondernemende software engineers een goede start en zorgen we dat ze zich kunnen focussen op het ontwikkelen van deze ideeën.


Gedurende de Go fase gaan we jou helpen bij het toetsten in de markt van jouw product. We bereiden je voor op de te nemen stappen naar een zelfstandig softwarebedrijf. Een unieke kans om nu echt die grote stap te gaan maken zonder de risico’s.


Ontmoet ons en kom meer te weten of het project Seesharp.

Tjeerd Seinen

Neem vrijblijvend deel in een van onze aankomende informatiesessies onder het genot van een pizza.

Ja